tiistai 21. elokuuta 2012

Tyhjensin kameran muistin

Photobucket
( Hiljan olin sisareni kanssa viettämässä villiä lauantai-iltaa Kahvillassa, joka on ehkä Tammelan miellyttävin kuppila, eli käytiin tunnin verran lukemassa ennen kuin painuttiin takaisin kotiin nukkumaan.)

Photobucket

Photobucket
(Perjantaina, kun kävelin kotipihaan, niin oli jotenkin lohduton näky, kun roskalaatikoiden luona maassa oli paljon kaikenmaailman kampetta muistipelikorteista helmiin. Aivan kuin jonkun lapsuutta olisi oltu heittämässä roskiin. Ensimmäisenä tuli mieleen myös avioerotilanne, jossa lasta revitään toiseen suuntaan ja matkalla putoaa aarrelaatikko katukivetykseen, eikä ole aikaa jäädä poimimaan levinneitä tavaroita. Möh.)

Photobucket
(Oltiin lauantaina matkalla kirjastoon ja salakuvasin ovelasti ihanimman spanielin. Sääli, kun tuon rotuiset on kaikki niin kipeitä, sillä muuten ottasin mummona just tommosen!)

Photobucket
(Lauantaina myös tarjosin itselleni lounaan Gopalissa ja oli myös pakko ottaa jälkiruokaa, sillä kuvassa näkyvää pähkinäpiirakkaa on tarjolla niin harvoin ja huijaamatta parhainta ikinä!!! Jos ikinä menen naimisiin, niin tuota tarjotaan häissä tai sitten menen naimisiin vaan tuon piirakan kanssa.)

Photobucket
(Sunnuntaina Y-festivaaleilla Näsinlinnassa. Ninni Forever Band päädyttiin katsomaan sattumalta ja hyvä niin, sillä oli symppis. Aina on pakko ihailla tollasia supermimmejä, jotka osaa tehdä kaikkea jännää.)

Photobucket
(Varsinaisesti mentiin katsomaan Janne Perttulaa. Veti aika hiljaiseksi, mutta hyvässä mielessä.)

Photobucket
(Tarjolla oli muutakin taidetta.)

Photobucket
(Maisa ja taide.)

Photobucket
(Kotimatka, Näsinpuisto ja miun pöljä naama.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti